Contact Info

0187663328

info@restaurantyoume.nl

Stationsweg 7
3253 AP Ouddorp

Restaurant en Bar YouMe ligt midden in het centrum van Ouddorp, aan de Stationsweg 7. YouMe is het enige sushi- en all you can eat-restaurant van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.

Parkeren

Voor de deur is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Op 100 meter (straatnaam) en 500 meter (straatnaam) lopen bevinden zich twee ruime parkeergelegenheden.

Sushi voor onderweg & to go

Wist je dat je bij YouMe terecht kunt voor heerlijke sushi to go? Ook ideaal om onderweg af te halen en mee te nemen naar huis. Bekijk hier ons afhaalmenu[LINK] en bel 0187-663328 om onze specials te horen en je bestelling door te geven.

Bereikbaarheid

YouMe brengt steak en sushi binnen handbereik! Dankzij de centrale ligging in Ouddorp, dat goed bereikbaar is via de N57, ben je er zo. Hieronder vind je meer informatie over de route vanuit plaatsen in onze nabije omgeving.

Restaurant YouMe bereiken vanuit Haamstede

Auto: Met de auto rijd je in ongeveer 20-25 minuten van Burgh Haamstede naar Ouddorp. De route is heel eenvoudig: over de N57 rij je vanaf Haamstede (langs Serooskerke, Ellemeet, Port Zélande) in één keer door tot de rotonde bij Ouddorp. Daar neem de de derde afslag en je rijdt Ouddorp in. Ga linksaf de Bredeweg in en vervolg deze naar rechts over de Broekweg. De eerste straat aan je linkerhand is dan de Stationsweg.

Steak & Sushi restaurant You Me bereiken vanuit Hellevoetsluis

Auto: Vanuit Hellevoetsluis bereik je Sushi Restaurant YouMe in nog geen 20 minuten rijden. Keer via de Provincialeweg de N57 op en volg deze tot de rotonde bij Ouddorp. Vervolgens sla je linksaf de Bredeweg in, vervolg deze over de Broekweg, en je vindt de Stationsweg aan je linkerhand.

Bus: De busverbinding is ook heel goed: lijn 104 brengt je binnen een half uur van Hellevoetsluis naar Ouddorp. Stap uit bij halte Ouddorp, Station en 200 meter verderop is Restaurant YouMe gelegen.

Steak & Sushi restaurant vlakbij Rockanje

Auto: Dankzij de snelle route over de N57 bevinden de lekkerste sushi, seafood en grill zich op slechts 20 minuten van Rockanje. Neem op de rotonde de afslag Ouddorp en sla links de Bredeweg in. Volg de weg, over de Broekweg, en dan vind je aan de linkerkant de Stationsweg waarin restaurant YouMe zich bevindt.

YouMe Steak & Sushi bereiken vanuit Oostvoorne

Auto: Woon je in Oostvoorne of ben je er op vakantie, en word je ineens overvallen door de welbekende ‘zin-in-sushi-kriebels’? Geen zorgen, want binnen 25 minuten rijden wordt jouw wens in vervulling gebracht. Over de Heveringseweg en Lodderlandsedijk (N496) bereik je de N57. Die volg je 10 minuten, hou de borden Ouddorp/Middelburg aan. Op de rotonde bij Ouddorp neem je de eerste afslag, het centrum van Ouddorp in. Via de Oosterweg – Bredeweg – Broekweg en dan linksaf de Stationsweg in, bereik je YouMe en kun je meteen aan tafel.

Restaurant YouMe Steak & Sushi vlakbij Stellendam

Auto: Ben je benieuwd hoe de befaamde Stellendamse garnaal in sushi-vorm smaakt? Kom dan eens bij ons langs om het te ervaren. Een extra pluspunt: je hoeft hiervoor slechts 10 minuten in de auto te zitten. Rij de N57 op tot Ouddorp, neem de eerste afslag op de rotonde bij Ouddorp en je bent er al bijna. De Bredeweg in, vervolgen over de Broekweg, eerste afslag links de Stationsweg op: bestemming bereikt.

Bus: Ga je liever met de bus? Vanaf Busstation Stellendam brengen lijn 104 en 136 je in 10 minuten naar halte Ouddorp, Station op 200 meter van YouMe.

Fiets: Schijnt de zon en wil je fietsen? Neem dan deze fietsroute, die je al in 20-25 minuten naar YouMe brengt! Volg de Damweg (de parallelweg van de N57) tot je bij De Kruse rechtsaf slaat, onder de N57 door. Neem daarna weer de eerste weg links (Middeldijk). Zo bereik je de Bredeweg, vanaf hier volg je dezelfde route als de auto.

YouMe Steak & Sushi Bruinisse

Auto: Bevinden jullie je in Bruinisse en zijn jullie in voor een bijzondere dinerervaring? Stap dan 35 minuten in de auto en reserveer een tafeltje bijYouMe. Neem de N59 en sla voor Oude Tonge linksaf, de N215 op. Op de rotonde bij Middelharnis neem je de derde afslag, vervolg je weg op de N215. Op het eind van de N215 neem je op de rotonde de tweede afslag, de N57 op richting Ouddorp. De volgende rotonde die je tegenkomt brengt je Ouddorp in (neem daarvoor de eerste afslag). Via de Bredeweg en Broekweg bereik je de Stationsweg en daarmee Restaurant YouMe.

Steak & Sushi restaurant vlakbij Zierikzee

Auto: Kun je vanuit Zierikzee in minder dan een half uur autorijden genieten van de lekkerste sushi, seafood & grill? Het antwoord is: ja! WantYouMe bevindt zich op 25-30 minuten rijden van Zierikzee. Neem de N59 (Nieuwe Koolweg/Provincialeweg) tot Serooskerke. Sla rechtsaf de Stoofweg/ N57 op en weer rechts de Dammenweg op om de N57 te vervolgen. Je rijdt over de Brouwersdam en bereikt uiteindelijk de rotonde bij Ouddorp, dat je inrijdt door de derde afslag te nemen. Sla vervolgens de Bredeweg in, de Broekweg en tot slot de Stationsweg. Laat het grote genieten beginnen!

YouMe Steak & Sushi in de buurt van Renesse

Auto: Vanuit het centrum van Renesse bereik je YouMe in ongeveer 15-20 minuten rijden met de auto. De lekkerste sushi, seafood en grill zijn dus dichterbij dan je misschien denkt! Stap in de auto en neem de Recreatieverdeelweg (N652) naar tot je rechtsaf de N57 op kunt rijden (richting Ouddorp – Rotterdam). Je kunt trouwens ook over de Brouwersdam rijden, dat duurt een paar minuten langer maar is een prachtige route. Blijf de N57 volgen tot de rotonde bij Ouddorp en rijdt daar het dorp in. Via de Bredeweg en Broekweg bereik je het centrum waar in de Stationsweg (links afslaan op de Broekweg) restaurant YouMe is gelegen.

Bus: We zijn ook goed bereikbaar per bus, vanaf halte Renesse Transferium met lijn 104 richting Hellevoetsluis. Binnen een half uurtje sta je midden in Ouddorp. Vanaf halte Ouddorp Station is het nog twee minuutjes lopen naar YouMe.

Steak & Sushi restaurant vlakbij Brielle

Auto: Ook voor bewoners en bezoekers van de prachtige historische stad Brielle is YouMe het lekkerste en goed bereikbare sushi-, seafood- en grill-restaurant in de omgeving. Binnen 25 minuten brengt de auto je van Brielle naar het centrum van Ouddorp. Via de Schrijversdijk (N218) bereik je de N57, die je tot aan Ouddorp blijft volgen. Op de rotonde neem je de eerste afslag en via de Bredeweg en Broekweg vind je de Stationsweg aan je linkerhand. Op nummer 7 is restaurant YouMe gevestigd.