GROEPSARRANGEMENTEN RESTAURANT YOUME STEAK & SUSHI

GROEPSARRANGEMENTEN RESTAURANT YOUME STEAK & SUSHI

LUNCH, BORREL & DINER

YouMe is de nieuwe hotspot in het centrum van Ouddorp. Wil jij je verjaardag vieren, een teamuitje organiseren, een vrijgezellenfeest houden? Heb je iets te vieren of wil je gewoon een leuke middag en/of avond creëren? Daarvoor biedt YouMe de juiste mogelijkheden in een relaxte sfeer.

Zo bieden wij bijvoorbeeld:

  • Een eigen ruimte voor 15 tot 60 personen
  • Voordelige groepsmenu’s en groepsarrangementen
  • Flexibele openingstijden op aanvraag

Wat je wensen ook zijn, wij denken graag met je mee. Samen zorgen we ervoor dat vrijwel alles mogelijk wordt.

Cocktail & Lounge bar in Ouddorp (Zeeland)

EVENEMENTEN

Ouddorp en de omgeving van de Brouwersdam bieden een perfecte uitvalslocatie voor een teamuitje, familiedag of dagje weg met vrienden. YouMe werkt samen met partnerondernemingen Beachclub ’t Gorsje, Beachevents Zeeland en Het Kitesurfcentrum. Daardoor kunnen wij een compleet dagprogramma aanbieden, of zelfs een meerdaags evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Stel jou eigen groepsarrangement samen!

en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Stel jou eigen groepsarrangement samen!

en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Onze samenwerkingspartners

Beachevents Zeeland heeft bijna 30 jaar ervaring in de organisatie van groepsevenementen. Beleven, bewegen en genieten: dankzij die combinatie maakt Beachevents Zeeland jouw evenement tot een onvergetelijke totaalbeleving.

Een kleine greep uit de vele mogelijkheden:

  • Clinics Blokarten en SUP’pen
  • Beachsport Zeskamp
  • Kitebuggyen
  • (Glow in the Dark) Beachgolf

Gezelligheid, sportiviteit en ontspanning staan altijd voorop.

Beachclub ’t Gorsje is gelegen aan de Brouwersdam, aan het brede Noordzeestrand. Die unieke locatie in combinatie met een intiem restaurant en sfeervol loungeterras, maakt de Beachclub tot een veelzijdige evenementenlocatie. Ook is ’t Gorsje een erkende trouwlocatie.

Het Kitesurfcentrum combineert een passie voor beachsport met jarenlange ervaring. Hier ervaar je de elementen op hun best, door te Kitesurfen, Powerkiten, Blokarten, Golfsurfen en meer.