BEDRIJFSARRANGEMENT RESTAURANT YOUME STEAK & SUSHI

BEDRIJFSARRANGEMENT RESTAURANT YOUME STEAK & SUSHI

LUNCH BORREL & DINER

YouMe is de hotspot in het centrum van Ouddorp. Onze faciliteiten zijn zeer geschikt voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor ontspannende bedrijfsuitjes en teambuilding.

We ontvangen u en uw gasten bijvoorbeeld met een feestelijke welkomstcocktail en bijpassend borrelhapje. Wanneer u aan tafel gaat serveren wij u diverse gangen sushi, Aziatische en grillgerechten. Na het diner kunt u de avond in onze bar voortzetten. Wat jullie wensen ook zijn, wij denken graag met jullie mee.

Samen zorgen we ervoor dat vrijwel alles mogelijk wordt.

Cocktail & Lounge bar in Ouddorp (Zeeland)

EVENEMENTEN

Ouddorp en de omgeving van de Brouwersdam bieden een perfecte uitvalslocatie voor een teamuitje, familiedag of dagje weg met vrienden. YouMe werkt samen met partnerondernemingen Beachclub ’t Gorsje, Beachevents Zeeland en Het Kitesurfcentrum. Daardoor kunnen wij een compleet dagprogramma aanbieden, of zelfs een meerdaags evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Stel uw eigen bedrijfsarrangement samen!

en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Stel uw eigen bedrijfsarrangement samen!

en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Onze samenwerkingspartners

Beachevents Zeeland heeft bijna 30 jaar ervaring in de organisatie van groepsevenementen. Beleven, bewegen en genieten: dankzij die combinatie maakt Beachevents Zeeland jouw evenement tot een onvergetelijke totaalbeleving.

Een kleine greep uit de vele mogelijkheden:

  • Clinics Blokarten en SUP’pen
  • Beachsport Zeskamp
  • Kitebuggyen
  • (Glow in the Dark) Beachgolf

Gezelligheid, sportiviteit en ontspanning staan altijd voorop.

Beachclub ’t Gorsje is gelegen aan de Brouwersdam, aan het brede Noordzeestrand. Die unieke locatie in combinatie met een intiem restaurant en sfeervol loungeterras, maakt de Beachclub tot een veelzijdige evenementenlocatie. Ook is ’t Gorsje een erkende trouwlocatie.

Het Kitesurfcentrum combineert een passie voor beachsport met jarenlange ervaring. Hier ervaar je de elementen op hun best, door te Kitesurfen, Powerkiten, Blokarten, Golfsurfen en meer.